Цачева и Плевнелиев да купят по едно пиано на Хасан и Ибрахим. Веднага!

6707
Цачева и Плевнелиев да купят по едно пиано на Хасан и Ибрахим. Веднага!
Снимка: БГНЕС

Фондация „Димитър Бербатов" започна кампания за събиране на средства, с които да се купи пиано на Хасан и Ибрахим, които заедно с Крисия представиха България на детската "Евровизия".

Коментар на редактора

18 ноември: Талантливи деца и сова със звезди в очите

Изложба със снимки на бездомни кучета и котета откриха вчера от фондация „Четири лапи” в столицата. След 2,30 ч. дебатит...

СТОП. Никакви фондации, никакви дарители. Хасан и Ибрахим са българчета.

Родителите им са направили достатъчно до момента: открили са таланта им, записали са ги на уроци, закупили са първото им пиано. Благодарение на упорития си труд Хасан и Ибрахим прославиха България. Сега е ред на държавата, чиито граждани са малките пианисти, да се размърда.

През последните два дни последователно президентът Росен Плевнелиев и председателят на Народното събрание Цецка Цачева наградиха и имаха честта да се снимат с победителите на малката Евровизия Крисия, Хасан и Ибрахим. Затова смятам, че е съвсем логично по един много скромен (за политиците) начин те да се отблагодарят на децата.

Значи: сега, веднага, на часа, на секундата, Цецка да разпусне парламента и да отиде да купи пиано на децата. Това може би ще е най-полезното, което ще свърши в цялата си политическа кариера. Президентът като един истински държавен глава също, смятам, е редно да се включи достойно, вместо да ни занимава с дисидентското си минало.

Парламентът на крака пред Крисия, Хасан и Ибрахим

С приветствие и благодарности към Крисия, Хасан и Ибрахим започна извънредното заседание на 43-тото Народно събрание, предаде БГНЕС. ...

Може да им наемат и репетиционна (защото в дома на децата едва ли ще има място за два инструмента) с държавна стипендия, която да поеме наема и сметките по нея.

С две пиана, а защо не - рояла, децата ще могат да се упражняват независимо едно от друго и да репетират произведения, предназначени за два инструмента.

Но пък... каквото им се откъсне от сърцето.

Защото е лесно да се щракнеш, но хайде сега да видим докъде ще стигне възхищението им от таланта на малките Хасан и Ибрахим…

Героите ни от Евровизия вече са на родна земя

Крисия, Хасан и Ибрахим - децата, които прославиха България, печелейки второ място на детската "Евровизия", се завърнаха в България. ...

Автор: Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com