Кръвта по АМ "Струма" изкрещя - правилата ще се спазват

17494
Кръвта по АМ "Струма" изкрещя - правилата ще се спазват
Снимка: БГНЕС

Петъчният 26-ти юни се оказа последният в живота на 47-годишния Николай Чивиев - баща на три деца, син на уважавана в Симитли фамилия, служил във Френския легион. Той беше жестоко убит с камък на АМ "Струма", като основната засега версия е, че това е станало защото е опитал да спре местния бабаит Емил Чачев - Ембака да не минава през разкопания участък.

Коментар на редактора

Траур в Симитли заради убития Николай Чивиев

Ден на траур е обявен в община Симитли в памет на Николай Чивиев, който беше жестоко убит в петък по обяд на строящия се ЛОТ-2 на автом...

Да обиколиш цял свят, да преживееш плен, 17 години да служиш във Френския легион и накрая да завършиш земния си път просто защото искаш да спазваш правилата - няма думи, които да опишат такава трагедия. И няма прошка - в никакъв случай.

Потресаващо е как ветеран от Френския легион не е могъл да опази живота си, а явно в България стигнахме дотам, че да се държим непрекъснато сякаш сме на война. Навъдиха се твърде много тарикати, твърде много гнусни мутри, които си мислят, че са хванали Господ за шлифера. Напрежението в обществото ни е толкова голямо, а безнаказаността така всеобхватна, че е време да избие отнякъде.

15 приятели е имал покойният Чивиев във Френския легион, с които е преживял какво ли не, пише онлайн изданието "Струма". И те няма да чакат българските власти да възстановят справеливостта - убеден съм. Не може да загубиш живота си, защото си казал на някого да не нарушава правилата. Не може да те пребият до смърт, защото си поискал да се спази елементарна норма. Не може да няма последствия - този път ще има. Крайно време е. И трябва да са видими, да са крещящи, да са страшни - така, че всички знайни и незнайни мутрагени в тази пропаднала държавица да разберат, че тя не им е бащиния! Че ако дори си помислят да се вживят като поредния Ембак, ще последва повече от сурово наказание. Щом държавата не е способна да го направи, ще дойдат първичните норми - око за око, зъб за зъб. Пожелавам успешен лов на легионерите - и мир на праха на Николай Чивиев. Дано смъртта му не е напразна!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com