Миши, Гриши, аху-ихо - после тихо

15096
Миши, Гриши, аху-ихо - после тихо

Най-добрият български тенисист Григор Димитров официално потвърди, че се е разделил с Мария Шарапова. И веднага тръгна слух, че го е сторил заради „плеймейтката” и „разбивачка на сърца” Николета Лозанова.

Коментар на редактора

Една крава зарази половин България

Близо две седмици отговорните власти са позволили заразени със спори на антракс месни продукти да се разпространяват свободно във Варне...

Григор никога не е обичал да говори за личния си живот. Така че информацията за "романтичен порив" към г-жа Божинова определено си заслужаваше едно скоростно прегледче. И се оказа следното – сайтът tennis-x.com публикува слуха, след като се позовава на българския Dunavmost.bg, който пък цитира BIG5.bg (ама и безплатната реклама, пфу, прости ми, шефе), който вече говори за тайни източници от Българската тенис федерация.

Един бърз поглед на предлаганото от BIG5 и веднага съм прикован от любовен зов на г-жа Божинова със заглавие: "Обичам те, Гриши!". Време е за чифтосване, подава реплика от "Терминатор 5: Генезис" Бате Арни а.к.а Терминатора. Време е за п, ъъъ тенис ракета! Да се подкастрят лозите, да се разхубавеят момите.

Вече тръпна какви ли ще са следващите полета на любовната игра – и аз съм човек. То Фейсбоклук, то Инстабанг, то ТУЙтър – вселената е необятна, мечтите са безплатни! Ще се папат и раци със сигурност Язък, че свърши "Уимбълдън" – можеше и пикник да стане, да не се затрудняват раците.

Идилията е пълна – сериалът тръгна. Остава и прогноза да ударим как ще се разгърне. Залагам шест без пет, че Григор ще сецне Николетиния порив за ... край с букет!

Рецепта срещу престъпници - явно само насилие

Групичка от млади момчета, звучно кръстени от медиите „неонацисти”, пребиха зверски възрастен човек пред двете му внучета в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com