Наглата Мая да протестира срещу себе си

3520
Наглата Мая да протестира срещу себе си
Снимка: БГНЕС

Мая Манолова, депутат от БСП и бивш зам.-председател на парламента, изрази своята подкрепа към протеста на съгражданите си от Кюстендил срещу избора на Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, за депутат от 10 МИР.

Коментар на редактора:

Бат Сали: Кюстендил и Дупница не са цяла България

Не съм готов да се откажа от депутатското си място. Кюстендил и Дупница не са цяла България, заяви Александър Методиев, по-известен кат...

На теория много хубаво, че Мая Манолова подкрепя съгражданите си в борбата им срещу една изборна несправедливост. Обаче проява на шизофрения, къса памет или обикновена наглост е пренебрегването й на факта, че самата тя е виновна за цялата ситуация?

Добре, ГЕРБ приели методологията за мандатите от чужбина, когато били на власт. Виновни са!

А не е ли виновна Мая, която сама пренаписа Изборния кодекс и го обяви за манна небесна, която ще сложи край на всички порочни практики по изборите? Не е ли виновна, че както се разбра в последствие, изобщо не е пренаписвала нищо, а е запазила много неща от стария кодекс? И о, изненада, методологията за мандатите от чужбина, също!

Мая Манолова съвсем съзнателно е включила тази, както твърди сега, несправедлива методология в новия ИК. Тя носи персоналната отговорност за всички глупости и недомислици, които са в него.

Протестиращите срещу Бат Сали блокираха централата на ДПС

Стотици протестиращи от Кюстендилско блокираха централата на ДПС в знак на недоволство от излъчването на Александър Методиев - Бат Сали...

Така че сега да се прави на дисидентка, е просто цинично. След като е решила да се включи в протеста, да протестира срещу себе си!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com