Нарисувай си еко тениска

11202
Нарисувай си еко тениска

Както биохраните, така и етичният стил в облеклото може да добие популярност и то със същите темпове, когато съзнанието за чиста околна среда и за непознати бедстващи хора от Третия свят прерастне в грижа за близки и обичани същества. Именно за това пропагандира екодвижението в модните среди – да се използват екологични материи, да се изхвърля възможно най-малко, да се пести, да се използва силата на ума и въображението, за да се претворява вече съществуващото, да се рециклира старото, като се извежда до нови, по-добри резултати. А на това е способен всеки от нас стига да го пожелае.

Ако не сте безразлични към унищожителните действия на модната индустрия, на Индустрията като цяло, и сте готови да популяризирате устойчивия начин на живот сред обществеността ни, включете се към кампанията "Месец на еко модата".

Тя ще се проведе от 10 август до 10 септември в София, Пловдив, Варна, Бургас.

През този период може да закупите тениска "Органично" от Магазин Freen София, Магазин БиоБургас Бургас, Магазин Зелен Пловдив, Магазин Хатори Варна и да я нарисувате безплатно с допълнителни елементи, за да я персонализирате със свой провокативен лозунг. Тези магазини разполагат с необходимите професионални бои за текстил на водна основа, четки и примерни шаблони с картинки. Тениските са от 100% органичен памук, производство на Fruit of the Loom. С всяка покупка подпомагате издаването на списание "Органично".

Повече може да научите тук!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com