Срамно е да се избират птеродактили за Мис

10938
Срамно е да се избират птеродактили за Мис

Коментар на редактора

Мисис България: Показаха най-ужасните ми снимки

Българите са много изтормозени, затова се писаха такива негативни неща срещу мен. Така Мисис България Анита Желева обясни реакцията сре...

Олелията, която се вдигна покрай участието на Анита Желева в "Мисис Свят", ме върна към размислите ми за конкурсите за красота ПО ПРИНЦИП.

Срамно и унизително е за Мис България, Мисис България и там още каквито титли съществуват, да бъдат избирани птеродактили, които изглеждат по-зле от Кубрат Пулев след мача с Кличко.

Срамно е откровени грозотии, които без грим (а в по-голям сумрак и с грим) могат да ти докарат микроинфаркт, да представят страната ни където и да е.

Срамно е кандидатки, които нямат умствения капацитет да осъзнаят колко безмилостна е била към тях природата, да претендират за красавици. Ако го правеха в лично качество, както и да е. Всеки се излага според възможностите си. Но зад тях да стои името "България" - това вече е недопустимо.

Избраха новата "Мисис Свят 2014"

Конкурсът "Мисис Свят 2014" приключи, а победителка стана участничката от Беларус Марина Алексейчик, която впечатли журито с присъствие...

Колко хора у нас вярват, че конкурсите за красота не се печелят с пари и услуги? Докога ще ни е срам от победителките? Как, след като така и така явно се плаща, веднъж, за разнообразие, не плати някоя хубава?

Конкурсите за красота може да са според мнозина тъпи и повърхностни сборища на кифли, но все пак, те са форум на национално съревнование. Унизително е да пращаме вещици. България не го заслужава.

Защото българските жени са красиви. Генът ни е такъв. Обективен факт е, че в много от славянските държави жените са красиви и България не прави изключение. Погледнете през прозореца, разходете се по улицата и ще видите. Красиви българки, макар угрижени, тъжни или ядосани, се виждат често.

Затова е позор нация, която винаги се е гордяла с женската си красота, да допуска пред света да я представляват силиконови трансформърси, които с лека промяна могат да ни представят универсално на всички конкурси - Мис Свят, Мистър Свят, Мис Травестит... Унизително е.

Новата Мисис България смайва: Вижте сами

След броени дни – на 19 ноември - е финалът на конкурса Mrs World 2014 (Мисис Свят 2014), който ще се проведе на Соломоновите ост...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com