В РБ изобщо някой съгласува ли нещо?

2962
В РБ изобщо някой съгласува ли нещо?
Снимка: Реформаторски блок

Радан Кънев изразява позиции, които не са съгласувани в Реформаторския блок. Християндемократите бяхме изолирани от преговорите с ГЕРБ. Това заяви Ирина Абаджиева-Репуц, председател на Християндемократичната партия (ХДП), която е част от Реформаторския блок.

Коментар на редактора:

ВСС бесен на Радан Кънев

Висшият съдебен съвет се противопоставя на направените внушения и коментари от Радан Кънев /Демократи за силна България/ в предаванет...

Реформаторският блок оставя впечатление, че по принцип слабо се съгласува помежду си. Още преди преговорите с ГЕРБ всеки лидер на партия в блока си говореше каквото си иска. Едните бяха про-ГЕРБ, другите, по стара традиция - контра.

Вариант би бил, че те просто не са координирали позициите си, но същото, че дори и по-лошо се повтори и на консултациите с партията на Борисов. Тъкмо останалите бяха придумали Радан Кънев да се кротне и да обмисли единствения вариант за коалиция и правителство изобщо - с ГЕРБ, от стола скокна Корман Исмаилов. Той пък не бил съгласен за партньорство с "Патриотичния фронт". И тъй като от останалите партии не подкрепиха опасенията му, а и се изнизаха по терлици от пресконференцията след разговорите, отново лъсна болезнената истина, че Реформаторският блок е нещо много хубаво на теория, но на практика никой с никого не може да се разбере.

Така че несъгласуването на позиции с ХДП е последната дупка на кавала. В РБ основните партии, които взимат решенията, не се разбират помежду си, какво остава за по-маловажните...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com