Волениада - петък вечер, хайде на купон!

6907
Волениада - петък вечер, хайде на купон!
Снимка: БГНЕС

Волен Сидеров и Десислав Чуколов тръгнаха на борба със стоките без акциз. Това беше основният лайтмотив през почивните дни, след като двамата националисти спретнаха пореден цирк в петък вечерта (9 октомври).

Коментар на редактора

Сидеров: Няма защо да ми се иска имунитетът, който го направи, ще поискам неговия

Няма основания за искане на имунитета ми. Ако го поискат, ще искам имунитета на този, който го иска. Това каза Волен Сидеров по отноше...

Опозицията никога не спи! И не вярва на управляващите – затова и г-н Сидеров тръгна сам да събира акциза. Започна с малко, но капка по капка – 2-3 млрд. лева стават.

Всъщност изпълнението на Сидеров от петък вечер, хайде на купон, е много полезно. Първо, той показа какви са правата на всеки гражданин да въдвори ред и справедливост. Все пак лично адвокатът му и депутат от „Атака“ Явор Нотев изрично подчерта, че народните представители нямат по-различни права от обикновените граждани. Сидеров намира улики за търговия на стоки без акцизи – следват шамари и ритници. Обикновените граждани хващат някой политик, депутат, министър, премиер (?!) да лъготи за похарчени държавни пари – шамари и ритници. Даже няма какво да ги хващаме политиците, по-добре превантивно бой.

Второ – Сидерово-чуколовите милувки стимулират електората към гражданска активност. Върви приказка, че собственикът на „клекшопа“ Йордан Симеонов е гласувал вече за националистите. Или баща му, то като тръгне думата, ходи доказвай, че няма сестра. Убеден съм, че суровото, но справедливо правосъдие на националистите ще стимулира семейство Симеонови да бъдат по-добри гражданини. Може и да не гласуват пак за „Атака“, както се надява Явор Нотев, но кой знае – някои хора обичат да ги шамаросват. Нали уж сме правова държава, а това си човещинка, даже магазини с помощни средства се намират за целта - все още.

Трето - "Атака" изрично си каза, че който лъже за петък вечер, ще ходи на съд. Още сме значи демокрация - ако не бяхме, щеше да има "Народен" пред съд. Изпълва ме огромно удовлетворение от поредното потвърждение - акъл и цикъл като не ти дойдат на време, не ги чакай.

Д. Стоянов: Поведението на Сидеров е на човек, на когото не му пука

Поведението на Волен Сидеров в петък край магазинчето на столичната улица "Раковски" е на човек, който държи абсолютната власт и не му ...

За финал – още ли чакате, та не си търсите правата? Я се извинетебе, нехранимайковци и напред, в атака! И да не разстройвате така Волен, журналяги, че му аха да му отложат съвсем делото за Летище "Варна".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com