Защо не ми е жал за TV7

3648
Защо не ми е жал за TV7
Снимка: БГНЕС

Нямам навика да прощавам национални предателства. Затова и не ми е жал за TV7.

Да, нахлуването на полицията не беше елегантен начин работата на частния съдебен изпълнител да бъде свършена. Да, създаде се усещане за полицейщина и репресия. Наблягам на "създаде се". Защото проблемът е кой и защо реши акцията да се проведе точно по този начин. Но това е друг въпрос.

Преварен тиквеник в тавата на свободата на словото

Съдебен изпълнител влезе в ТВ7, за да изземе имуществото на телевизията. Причината – просрочени плащания по дългове към КТБ. Акци...

TV7 е тумор. Тумор върху свободата на словото и върху нормалната журналистика. Следователно, да твърдиш, че TV7 Е свободата на словото, означава, че или си болен от тежка форма на амнезия, или от тежка форма на наглост.

Защото TV7 досега беше една предателска, безсрамна, мафиотска медия. Мафиотските медии, както всички други форми на мафиотски организации, не разчитат на икономическа логика, на бизнес модел, на следване на професионални правила. Те разчитат единствено и само на доброто настроение на своите собственици мафиоти. И когато тези собственици мафиоти се скарат, всичко се срива.

Така се срина и TV7. Преди да се срине обаче тя поживя дълго време охолно, работейки фронтално срещу народа си. Да игнорираш най-упоритите и ударни протести в новата ни история, да изопачаваш факти толкова дебелокожо нагло, че сам да не можеш да ги познаеш, да дезинформираш и да измисляш несъществувани "новини" - това Е национално предателство. И когато парите свършат и се сетиш, че има вариант да отразяваш, евентуално, действителността, да претендираш, че си стожер на свободата на словото, е безобразие.

Това е като случая с ВМРО. Те се прегърнаха с Бареков, с Доган, с Пеевски, с един от най-маститите робовладелци Ковачки, с "Лафка", с "Булгартабак", с цялата тая гнус, само защото едни пари текоха като река. Вкараха евродепутат, натрупаха политически капитал, защото някой се сети, че са живи, и когато парите спряха, излязоха от прегръдката, разграничиха се и казаха, че било каквото било, сега вече са добри.

Сагата "ТВ7" се изроди тотално - от фашизъм до "не съм Бареков"

Милиционерщината преобърна нещата. Защото вместо да има една нормална процедура, когато някой дължи нещо и трябва да го върне, дойдоха ...

"Било каквото било" обаче е номер, който е хубаво да не допускаме да минава.

Затова не ми е жал за TV7. Защото това, което е "било", е толкова страшно и отвратително, че прошка и симпатия не може да има.

Когато си играл в един отбор с хора, целящи смачкването, ограбването и манипулацията на цял един народ, не може след това да искаш от него да забрави и да те защитава.

Предателите си заслужават съдбата.

Журналистите от ТВ7 си изкупили греховете, не казват кой е собственик сега

След вчерашната суматоха беше изнесено част от имуществото на ТВ7, но не и сървърите на медията. И днес журналисти от телевизията обясн...

Автор: Десислава Любомирова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com