Депутатите направо да ни стимулират другоално

3923
Депутатите направо да ни стимулират другоално
Снимка: БГНЕС

По-добре поощрение и стимулиране, отколкото глоба. Това се чу рано сутринта (12 март) от устата на доста депутати, които явно са забравили какво са внесли като законово предложение в парламента.

Коментар на редактора

Българската медийна Динковщина

Младеж е бил пребит след скандал в дискотека в Студентски град. На място се оказал и боксьорът ни Кубрат Пулев, който помогнал на момче...

Да, вече съм убеден. Наравно със задължителното гласуване трябва да има задължителна евтаназия в определени случаи. По-хуманно е. Повече безопасност ще има за обществото. Защото хора, които забравят дали са се подписали под законови предложения за опасни. Току виж подписали глоба, ако решиш да ги свалиш с гласуване. Макар че идеята да ни стимулират все пак ме въодушевява. Даже имам предложение - да пишат, че стимулацията е по желание на клиента. Който иска материално, който иска и друго"ално".

Разбира се, Емил Димитров-Ревизоро, чиято партия измисли да глобява, ако не гласуваш, далеч не е забравил какво е подписал. Но той е поредният пример как цялата система е тотално прогнила. Хем не си съгласен с някакъв законопроект, хем обаче подписваш – така била казала "групата". Под "група" разбирай лидера. Щом пет-шест души казват всичко, останалите 235 в парламента за какво са ни?

Автоголът с глобата е ясен, но той отклонява вниманието от нещо далеч по-важно – активната регистрация. Точно тя е инструмент, с който може да се подобрят нещата. Защото с нея далеч по-ефективно биха се отсявали тези, които имат желание, мотивация и дори съзнание да участват в управлението на държавата, пък макар и с гласуване. И така е по-добре - защото народът отдавна е казал, че насила хубост не става. Георги Кадиев е много прав – когато нямаш какво смислено да предложиш, по-добре не предлагай. А „Патриотичният фронт” като иска да ограничи гласовете от Турция, да намери друг начин. Ако не може – ще има желаещи, които да ги заместят в парламента и да измислят начин.

 

Клишето "Задкулисие" – когато всички си измиват ръцете

След като ДСБ и Гражданският им съвет нямат номинация за Комисията за защита на конкуренцията, наредих на парламентарната група на ГЕРБ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com