Г-н Симеонов, никога не е късно човек да се изложи

8489
Г-н Симеонов, никога не е късно човек да се изложи
Снимка: БГНЕС

Програмата е важна – България трябва да се развива според предварително съгласувана програма, с приоритети не за следващите четири, а за следващите 44 години. Борим се за приемане на такава програма от всички партии в парламента – ако тя бъде приета и изпълнявана, няма значение кои ще са човечетата, които я изпълняват. Да си живи и здрави ББЦ, ако я подпишат и следват. Трябва ли да се правим на обидени и на ДПС, ако те също подпишат програмата и я следват? Така, накратко, лидерът на НФСБ Валери Симеонов представи виждането си за пътя, който България трябва да поеме, за да може да се превърне в държава, в която е хубаво да се живее.

Нашият коментар

Валери Симеонов: Ако ДПС влезе в управлението, трябва ли да сме обидени?

Не сме коментирали други партии в тяхно отсъствие. Говорихме само за съгласуване на програмите на ГЕРБ и нашата, но за нашата не остана...

Няма нужда от много лакърдии – щом г-н Симеонов смята, че програмата, а не хората, които я изпълняват, е най-важна, предлагаме г-н Ахмед Доган да я изпълни. Може и г-н Орешарски да върнем – той е изпълнителен човечец. Въобще в България е пълно с изпълнители, така че няма да е трудно да ги напаснем към ПРОГРАМАТА!!! Пък и кой знае – току виж сме намерили нов шоу изпълнител при толкова таланти, все пак не трябва да падат рейтингите, че само за тях остана да се борим. Иначе във въртенето около собствената си ос всички български политици са показали, че са майстори.

Казват, че когато Господ реши да унищожи някого, той първо му взема акъла. Само не е ясно колко време продължава паузата между първото и второто. В България засега е 25 години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com