Мафиотите и мутрите си имат имена, г-н Кънев!

15165
Мафиотите и мутрите си имат имена, г-н Кънев!
Снимка: БГНЕС

В българската съдебна система има едно престъпно ядро, една престъпна мрежа. Тази мрежа стига до Върховна прокуратура, до върховните съдилища, убедено заяви днес (1 декември) лидерът на ДСB Радан Кънев. Те казват на Цацаров чрез Ченалова – пази ни, иначе Ченалова ще продължи да говори, добави той.

Коментар на редактора

Питанка за образованието - за един приятел

В петък, 27 ноември, избухна скандал заради готвеното пенсиониране по възраст на директора на 73 СОУ "Владислав Граматик" Стела Запряно...

Когато човек слуша Радан Кънев или Меглена Кунева, остава с впечатлението, че мафията в България е нещо имагинерно. Това са едни лоши хора, на които никой отговорен не казва имената.

Подобно поведение е най-малкото смешно, но всъщност е крайно жалко. Защото точно Кънев каза тази сутрин каза и нещо друго: „Ако залагаме на едни и същи кадри с тежки зависимости, няма да мръднем. Ако едни и същи пияндурници се мъкнат по телевизионните студия като експерти по всичко, а знаем, че са ченгета, няма да мръднем. Как хора, които са играли с престъпници и мутри, ще управляват европейска държава - ми не могат”.

След като Кънев казва това, редно е да го попитаме директно – какъв кадър е премиерът ни Бойко Борисов? Не е ли той кадър, който си е играл с мутри? Професионалният му живот през 90-те години на XX век какво е? И след като всеки, проявил интерес за пет пари, му е ясно това, тогава как Борисов управлява цяла държава – ми не може, по думите на Кънев.

Мафията в България не е нещо имагинерно и невидимо. Тя използва своите инструменти, за да се угоява до безкрай – политици, съдии, прокурори. И е безумно смешно политик с претенциите на „реформатор“ да внушава, че инструментът може самичък да се справи с този, който го държи. Как Цацаров ще се справи с „мафията“, след като тя го държи за топките? Сигурно ѝ е трудно да удържа хватката върху такива малки неща, но го прави достатъчно добре – стигнахме до положението Цацаров сам себе си да проверява дали върши бели. Все едно да дадете на едно дете да пази кутия с бонбони – една велика охрана ще е .. Така че Радан Кънев да не ни внушава, че ножът т.е. Цацаров може да се обърне самичък и да порази смъртоносно държащия го т.е. „мафията“. Трябва някой друг да го хване този нож и да действа срещу мафията. Засега не изглежда да е Радан – най-лошото е, че изглежда, че никога няма да е той. А уж трябваше!

Ми и аз не искам (,) Бате Бойко

Моля Ви се, не искам! Не искам повече да видя никой! Не искам! Просто и на Христо Иванов му кажете, не искам, не желая, на тема съдебна...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com