Ми и аз не искам (,) Бате Бойко

18075
Ми и аз не искам (,) Бате Бойко
Снимка: БГНЕС

Моля Ви се, не искам! Не искам повече да видя никой! Не искам! Просто и на Христо Иванов му кажете, не искам, не желая, на тема съдебна система, не желая никой да ми казва „Добър ден“! Не желая, толкоз! Така, дословно, българският премиер Бойко Борисов отказа да чуе предложенията за българската кандидатура за генерален адвокат на Европейския съд, който заместник-правосъдният министър Петко Петков се опита да му представи на Министерски съвет вчера (27 ноември).

Коментар на редактора

Защо дори "Ислямска държава" не ни иска?

Вчера стана ясно, че "Ислямска държава" е разпространила ново пропагандно видео, в което се заканва на цели 60 страни. Удивителното в с...

Я, Бате Бойко не искал да работи. Защото разглеждането на списъка с предложения за генерален адвокат на Европейския съд от българска страна си е точно негова работа. Това не е вмешателство в съдебната система, както се опитва да внуши той. А и случайно и да е, да не се притеснява – от Европейския съд няма да му замълчат и няма да има нужда да чакаме поредните записи, за да разберем какво точно ще му кажат.

Щом Бате Бойко не иска и не желае, да вдига гащите, да ги стяга и да бяга. И аз не искам да работя и да си лежа по цял ден, а всичко да ми е наготово, но няма. Ако на Бате Бойко му се лежи, само трябва да поиска – все ще се намери кой да го смени. Така или иначе в последно време на неговия пост изкласиха какви ли не „неща“. И няма да му се налага да се оправдава със съдебната система така, както български футболисти се оправдават след мач – ама терена, ама съдията, ама климатичните условия. Давай, Бате Бойко, ние сме с теб!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com