За Доган и "Леевски" дойде време разделно

9604
За Доган и "Леевски" дойде време разделно

Ахмед Доган и Делян Пеевски станаха „персона нон грата” в Турция. Това беше топ новината на вчерашния 11-ти февруари.

Коментар на редактора

Техническите грешки за КТБ - практическите глупости, които още търпим

"Технически грешки". Това беше обяснението относно разминаването в данните от двата поредни списъка, които синдиците на КТБ извадиха пр...

Кой какъв е в тази ситуация е от второстепенно значение. Има значение какво следва. А какво следва е ясно – от Турция ще има натиск Ахмед Доган и Делян Пеевски да влязат директно в учебниците по история и да си останат само там.

Невероятно е какви говна се изсипват, когато голямата игра стовари ботуша си върху малка България. Достатъчно е само да погледнете какво написа в ясно свързаното с каузата на Пеевски издание БЛИЦ чрез главния редактор на "Стандарт" Славка Бозукова: "След такова откровено признание, истината лъсна и маските са свалени и дори излиза, че Ахмед Доган е новият Васил Левски, който пази страната ни от разпокъсване". Думите не стигат да се опише авторката на това падение. А тепърва ще има да ни заливат от най-гледаните телевизии всякакви простотии за "турския ботуш" и руските терлички от сорта на тези на Юлий Москов – човек, позволил в подопечния му „7 дни спорт” да излезе статия със заглавие: "Новите в ЦСКА: Италианец, швед и две чернилки". С думите на такива хора може да се действа само по един начин – филтрират се до пълно пречистване от мозъка и нито една не се приема за чиста истина.

Целият този вой на умряло показва само едно – мерникът на Пеевски и Доган е вдигнат официално. Вдигнат е, защото забравиха къде им е мястото – не е до Ердоган и Путин със сигурност. За „двамата мастити защитници на българщината” еднозначно може да се каже единствено, че който си го е търсил, си го намира. Винаги, абсолютно винаги, в мафиотската среда се стига до момента, в който се появява по-голямата риба и изяжда досегашната най-голяма риба. За съжаление малките, обикновените хора, страдат щом се развихрят големите. Така ще е сега и за всички нас. Защото едва ли на мястото на Доган и Пеевски ще дойде Майка Тереза - Местан е същата стока. Затова и прочитът на случилото се за съжаление е само този, който дава един известен виц: "По-лошо не може да стане, убеден е песимистът. Ааа, може, може, бодро му отговаря оптимистът". А който досега не е разбрал кои и какви са Доган и Пеевски, няма и да разбере.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com